Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

TEK Umut TEK Yol İSTİFA...!

Resim
Bu Takımı Bu Kadar Mahfetmeye Hakkınız Yok Ya Bugün Bırakın Yada Ocak Ayında Secimlere KATILMAYIN...! Beşiktaşımızı Bize Bırakın BEŞİKTAŞIMIZIN Üzerinden PRİM Yapmayın Bu Takım 100'üncü Yılını Devirmiş Bi Takım Kimseye Muhtac Değil Herkes Gider TARAFTAR Kalır Bunu Sakın Unutmayın...!

Not: Giden Geleni Aratır Derler Ama Emin Olun Seni Hic ARAMİCAZ...!

BEŞİKTAŞIMIZI Düşünmeyini Biz Niye Düşünelim ?

Ya bu bi tür şaka mı yoksa iğrenç bi kabus mu? UYUYORUZ biz ya koskoca BEŞİKTAŞA bakın!!!

Lütfen biri çıksın desin ki: 2004te bi kabus başladı, o veyseller , adem dursunlar, youlalar, uğur incemanlar gelmedi, 8-0'lar olmadı, sinan engin geri gelmedi desin. Bu yazı bu maçın değil, 5 yıllık REZALETİN, düşüşün patlaması, son noktasıdır.

Bu takımda uğur inceman oynuyo orta sahada , hemde ŞAMPİYONLAR LİGİ maçında. Bank asya topçusu bu adam. Ya bu Necip bu kadar mı kötü. Size söyliyim benim Necipten en ufak bi umudum yok artık. Zaten onun da bütün hayalleri yıkılmıştır. Bu uğuru ben mi kesemiyom, neyim ben diye. Kalede bi kaleci var maşallah, gelen bi şutu göğsünden sektirmesse öp te başına koy. Nobre desen rakibin en etkili STOPER'i. Allahtan sonradan girdi. Ya güç bela (afedersiniz anlayın) bala g..e 3 tane pas yapıyoruz. Onlar da spontan tabi. Top bi şekilde kanada geliyo, kime dersiniz , Bobo'ya!!!!!!!!!!!!!!! İçerde olup gol atması gereken Bobo'ya. Bobo orta yapcak ama içerde en etkili adam Benaglio.

Bi adam aldık. 8 milyon euro verdik. Ya hadi diyelim yöneticilikten hiç anlamıyoruz, hadi futboldan da anlamıyo farzedelim kendimizi. Kardeşim ne paralara ne transferler gördük avrupada. Tabata'ya bi avrupa takımı, öyle ispanyol ingiliz de sanmayın, bi fransız alman takımı 8 YÜZ BİN EURO versin, allah ta benim belamı versin.!!!!!!!!!! Bu ne kardeşim, bi tane mi olumlu pas atamaz bi adam. Ya maldonadoyla dalga geçtik bi sene, 10 kat beteri geldi başımıza.

En çok üzüldüğüm, maçın sıcaklığı geçince, ben şöyle inanıyorum böyle inanıyorum şöyle yapcaz böyle yapcaz temalı yazılar görcez burda. Tamam ben de istiyorum pozitif düşüneyim, umutlu oluym de, HANGİ FUTBOLLA??????

Yönetimi de artık ben allaha havale ediyorum. Hayatımda bu derece YÜZSÜZLÜK görmedim o ayrı zaten.

Komple tüm camiamıza sabır diliyorum.

Bize izahını yaparmısın? YAPAMAZSINNNNNNN


1-0 yeniksin ve maçı almak için Solbek çıkarıp sol bek almanın.

Tabata gibi oyunda tek yaratıcı ve ileriyi düşünen adamı oyundan almanın.

Tello gibi transfer edildiği takımda ve milli takımında sadece sol bek (en fazla sol açık) oynayan birinden 10 numara yapmanın.

Geride göbeğe aldık dediğin Kaştan sağbek çıkarmaya çalışıyorsun. Rakipler tüm tehlikeli ataklarını ordan yapıyor. Madem Kaşı alacaktın Erhanı, Rıdavanı niye aldığının. Kaş denen futbol fakiri birine 90 dakika nasıl sabrettiğinin.

Oyuna hiç bir katkısı olmayan, Hayatında sağ açık oynamayan İncemandan sağ açık yapıp oyunu kurtarmaya çalışmanın.

Ekrem gibi sağ açıkta verimliliğini her seferinde kanıtlamış bir adamı nerde oynadığını artık kendi bile bilemez duruma getirişini.

Hiç sevmememe rağmen, fakat eldeki kalan kadrodan sonra. Hızlı adama ihtiyacın varken. S.Özkanı çıkarıp. Oyunun, sistemin dengesini bozan Telloyu oyuna alışını.

İlk 15 dakikada gol geliyor derken oyuna hiç müdahale etmeyip. Kabak gibi uyumsuzlukları sırıtan FİNK ve İncemanın Kapattığı göbeğe müdahale etmeyişini.

Diğer maçlarada bakalım.

Yusuf gibi takımın el freni olmui biri ile neredeyse her maça başlamanın.

VE VE VE VE VE

SEZON BAŞINDAN BERİ

ÜÇ PAS BİLE YAPAMAYAN BİR TAKIMIN ANTREMANLARDA NE YAPTIĞINI.

GOL POZİSYONUNU BIRAK ORTA SAHAYI BİLE ZOR GEÇEN TAKIMIN HANGİ SİSTEMDE OYNADIĞININ.


TABATAYI OYUNDAN ALARAK TARAFTARIN ONU LİNÇ ETMESİNİN İZAHINI...

SON OLARAK


BU TAKIMIN ÖZ GÜVENİNİ KAYBOLUP NASIL BU KADAR KÖTÜ BİR TAKIM OLDUĞUNUN

BİZE İZAHINI YAPARMISIN. (Binlerce insan aynı görüşleri yazıyor konuşuyor. Onlarca futboldan anlayan adam aynı şeyleri eleştiriyor. Söylermisin bizmi aptalızda yanlış seyrediyoruz takımı. Yoksa.........)