Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Taraftar olarak ornek alinacak taraftar gurubu : PAOK taraftari

Boyle bir yazi yazmamin tek sebepi asagida ki yazimda da soyledigim gibi, Besiktas taraftarinin Futbol disinda diger branslara ozelliklede basketbola karsi uvey cocuk muamelesi yapmasidir.

Oyleki besiktas taraftarinin, taraftarlik duygusu, Besiktas a$ki bana sanki sadece futbol takimina olan bir ask ve sevgiymis gibi geliyor. Bunca yillar basketbol takimimiz avrupada olsun, ligde olsun nice basarilar icin ter dokmesine ragmen (El-amin donemi disinda) basket takimina gereken ilgiyi ve destegi gostermemistir.

Oysa ki, PAOK taraftari oyle degil.

PAOK`un adi gecen her bransda takimlarini yanliz birakmaz ve her macda ic saha-deplasman farketmeden devamli destekler.

Biz 3.200 kapasiteli akatlar spor salonunu dolduramazken, onlar 8.500 kapasiteli PAOK arenayi her mac hinca hinc doldurup rakip takim icin cehenneme cevirmekteler.
Bunun en buyuk kanitini hep bizzat ben yasamaktayim, hem de kanit olarak PAOK taraftarinin ic-dis mac resimlerini asagiya ekledim. Sanmayin ki onlarin buyuk basarilar var, onlarda yunanistanda Olimpiyakos ve Panathinaikosun basarilari arkasinda gelmekteler. Fakat PAOK taraftari hicbir zaman takima kusmez ve her zaman takimina olan destegi iyi gunde kotu ginde gostermektedirler.

Bence Iverson transferi bizim icin son $ans, cunki yoneti paraya kiyarak,taraftarin cagrisina kulak vererek, bu transferi gerceklestirmesinin tek sebepi taraftari akatlara cekmetir. Eger biz o salonu bos birakirsak, hangi yuzle ``Yonetim uyuma, Basket takimina transfer yap`` diyecegiz.

Son sozum sudur: ``TARAFTAR UYUMA, TAKIMINA HER BRANSTA DESTEK VER``

ELESTIRILERINIZI BEKLIYORUM






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου